FAQ

IPHONE.DK reparerer kun mobiltelefoner, eller kan du også reparere andre elektroniske enheder?

Hos IPHONE.DK reparerer vi hver dag mobiltelefoner. Derudover er vi i stand til at håndtere reparationer af bærbare computere, stationære computere og tabletter.

Vi specialiserer os i:
Smart Phone reparationer
iPad reparationer
Bærbare computer reparationer
Stationære computer reparationer
& meget mere!

Hvad omfatter reparationsoverslaget?

Reparationsprisoverslaget omfatter både reservedele og arbejdstimer.

Hvad dækker IPHONE.DK begrænset levetidsgaranti?

IPHONE.DKs begrænsede levetidsgaranti dækker defekter i de dele, som vi installerer, såvel som det arbejde, der er forbundet med reparationen. Garantien dækker ikke problemer forårsaget af fysisk eller flydende skade.

Hvorfor er min telefon langsommere efter opdatering til den nyeste version af software?

Ældre enheder har vist sig at blive langsommere, hvis en ny softwareopdatering er installeret, fordi telefonens hardware ikke er udstyret til at understøtte de nye funktioner i operativsystemet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg taber min telefon i vand?

Når du har fjernet din enhed fra væsken, skal du tørre ydersiden af telefonen og være forsigtig med ikke at trykke på nogen knapper. Fjern eventuelt batteriet for at mindske sandsynligheden for en kortslutning.

Send din væskebeskadigede vare til IPHONE.DK og vi vil med glæde tage over herfra!

Skal jeg forudbetale for reparationerne eller betaler jeg ved modtagelse af min enhed?

Hos IPHONE.DK estimerer vi dine reparationsomkostningerne helt gratis, så du ved præcis, hvad du skal betale. Vi vil give en første estimation baseret på dine forklaringer, som i de fleste tilfælde også vil være den endelige pris. Ved modtagelse af din enhed vil vi undersøge det og kontakte dig, hvis der er ændringer i vores første estimation.

Kan IPHONE.DK backup data på min enhed?

Ja! Hvis du vil sikkerhedskopiere dine data, der er gemt på din enhed, er du kommet til det rette sted! IPHONE.DK teknikere leverer data backup, data recovery og dataoverførsel tjenester for at sikre, at du ikke mister nogen af dine data.

Skal jeg sikkerhedskopiere min enhed, før jeg sender den til IPHONE.DK?

Ja selvfølgelig vil det være en god ide, hvis din enheds situation tillader sådan operation. Ellers kan vi sikkerhedskopiere dine data før reparation af din enhed mod et ekstra gebyr. Angiv venligst, at du vil have en sikkerhedskopi af din enhed.

Hvornår skal en telefons batteri udskiftes?

Det typiske mobilbatteri begynder at forringes efter 400 opladningscyklusser. Den gennemsnitlige bruger vil nå dette punkt efter 1-2 år med regelmæssig brug.

Hvis jeg i øjeblikket har en garanti på min enhed, vil eventuelle reparationer gøre min garanti ugyldig?

Når din vare bliver beskadiget, bliver garantibeskyttelsen ugyldig.

Hvis jeg virkelig har brug for mit produkt repareret så hurtigt som muligt, hvordan kan jeg være sikker på, at jeres postsystem er hurtigt nok?

Typisk udføres de fleste reparationer inden for 48 timer. Hvis du har brug for dit produkt sendt tilbage hurtigere end almindelig posttjeneste så informer vores medarbejdere, og vi vil kunne sende dit produkt tilbage til dig med prioriteret forsendelse mod et ekstra gebyr.

Min telefon oplader ikke. Hvordan kan jeg vide, om det er batteriet eller opladningsporten?

Hvis din telefon ikke kan oplade helt, skal du kontrollere, om porten er løs eller snavset. Hvis den er løs eller snavset, vil du sandsynligvis have brug for en udskiftning af porten. Hvis en ledning kan tilsluttes korrekt, er der højst sandsynligt tale om et batteriproblem.

Hvad er succesraten for reparation af vandskade?

Typisk har vi en vandskadesreparationssucces på 75% procent, selvom intet er garanteret at fungere, og der er ingen garanti inkluderet.

Sælger IPHONE.DK dele eller værktøjer?

IPHONE.DK sælger ikke dele eller værktøjer. Vi sælger kun renoveret elektronik, tech tilbehør, og selvfølgelig tilbyder vi reparationer.

Jeg fandt en billigere reparatør. Hvorfor skal jeg vælge IPHONE.DK?

Der er altid nogen, der kan reparere din enhed billigt, men pas på priser, der synes for gode til at være sande. En billig reparation involverer ofte dårlige reservedele, yderligere beskadigede enheder og flere reparationer på langt sigt.

Hos IPHONE.DK bruger vi topkvalitetsdele og opretholde de højeste standarder for at sikre, at alle reparationerudføres korrekt. Vores reparationer er pålidelige – vi bruger professionelle reservedele, giver livstidsgarantier og er der altid for at hjælpe med eventuelle fremtidige problemer.

Send os en email

iphone.dk

Comfon ApS

Aarhusgade 88

2100 København Ø

VI BESVARER OPKALD

M-F: 9.00 - 14.00

L-S: 9.00 - 12.00